I en lønforhandlinger model, en stærkere indtjening i forhold til arbejdsløshedsunderstøttelse, kan reducere lønningerne. I særdeleshed vil vi vurdere, om arbejdsløshedsunderstøttelse vil være til gavn for job stabilitet ved at fremme overgangen fra midlertidige til permanente kontrakter. Med andre dele af ‘elite’ fortæller os, at kvinder, der hævder seksuelt misbrug bør blive troet, Traub og hans stamme har nogle forklare at gøre: Hvem, der kan blive bedt om, er at gøre det ‘fabrikere’? Mens dette kan virke uforståelige, følgende er ikke: Ingen refinansierer en gæld med en højere rente. Som et resultat, der indberettes af, at inflationen har for at være “fremstillet” til at støtte den stadigt lavere renter og gæld loft ” konstant rejst for at aktivere seriel refinansiering af den offentlige gæld. I virkeligheden, som jeg har lært, du behøver ikke en masse penge til at forsørge en familie – i hvert fald ikke overdådigt.

1) Betale alligevel. Hvis du tager et job, du kan holde dagpenge, i det mindste for en periode. Hvad der sker i dag, har været under opsejling i lang tid. Denne gang besluttede de at ændre den måde, som forbrugerprisindekset beregnet med henblik på at undertrykke væksten i de offentlige indtægter og udgifter ved låntagning. Det er vigtigt her at forstå, at renten er en funktion af inflationen, som er rapporteret som forbrugerprisindekset. Så, der bakkede ud på at lave hårde finanspolitiske valg, Clinton-Gingrich har sendt os ned på en ikke-bæredygtig vej for at låne til det punkt, hvor det amerikanske Finansministerium, efter at have betalt til offentlige programmer, ikke har penge nok til selv at gøre det ‘kupon betalinger” (også kendt som renter) på sine obligationer, til at sige noget om indløsning af den forfaldne obligationer – den meget lærebog definition af ‘konkurs’.

Hvad vil der ske, når renten bevæger sig? Så må vi flytte til inflationen. Hvis vi nu vender tilbage til den beregningsmetode for arbejdsløshed før passagen af Humphrey-Hawkins, og sæt derefter i de tilgængelige data fra da af og indtil nu, den totale fiasko for Fed til at fremme fuld beskæftigelse ville blive smerteligt indlysende. Men det ville også betyde, at Kongressen ville have til at komme til udtryk med en enkel kendsgerning: Federal Reserve har ikke – og har aldrig haft – de nødvendige værktøjer til at skabe fuld beskæftigelse. Mens fælles opholdsrum og blev ofte nævnt som en årsag til reduktion af Māori fordele, MP Eruera Tirikātene fortalte ministeren for social sikring i 1940, at Europæere, der lever på Rātana pā fik det fulde udbytte, mens Millioner beboere havde en nedsat ydelse.

arbejde deling fordel er beregnet ved hjælp af den procentvise reduktion i personer, der arbejdede timer. Udstrømning statistik optage mere end 1,2 millioner tilfælde af uarbejdsdygtighed, som i 2002. Der er et årligt gennemsnit på over 84,000 arbejdsløse, der har modtaget dagpenge eller bistand. Og nogle mennesker, wiki akasse-billig.dk der er arbejdsløse har adgang til andre indtægtskilder. Igen, det skal være spurgt om, hvem der gør at opdigte? Men Kongressen ønsker ikke at høre sandheden, og så eliter skal “fremstille virkeligheden’. Eliten vil blive udsat for i deres fremstilling af virkeligheden og den Skotske sund Fornuft, Realisme, der udgør det filosofiske fundament for den Amerikanske idé om selvstyre vil blive retfærdiggjort.