Lydbøger til Android er en helt ny app, der giver mange fordele for brugerne. Det giver dig mulighed for at lytte til dine yndlingslydbøger, når du vil. Dette vil være praktisk, hvis du altid er på farten og ikke kan finde tid til at lytte digitalt til din yndlingslydbog. Dette giver dig mulighed for at lytte fra ét sted og spare dig tid.

En aktiv internetforbindelse er nødvendig for at få adgang til disse lydbøger til Android. Dette er nødvendigt for at downloade lydbøger. Ikonet er placeret øverst til højre på skærmen i Android-systembakken. Klik på den her for at få vist en liste over titler. Du kan vælge den, du ønsker.

Hvis du vil downloade lydbøger, skal du have en konto. Det er meget simpelt. Processen er enkel. Du skal blot gå til applikationen og derefter trykke på knappen “Tilføj lydbøger”. Vælg en titel, og angiv derefter dit bruger-id eller din adgangskode. Du kan derefter tilføje dem.

Hver lydbog organiseres forskelligt, når du begynder at tilføje dem. Fordi det blev oprettet af lydbøger forfattere, det er derfor, du vil bemærke, at hver enkelt er unik. Der vises en liste over bøger. Hvis du klikker på en titel, kommer du til den side, der giver dig mulighed for at downloade lydbogen. Du kan også lytte via dine SIRI Android-hovedtelefoner. Appen giver dig også mulighed for at bedømme enhver lydbog, du har downloadet.

Lydbøger til Android giver mange ekstra fordele. Bunden af hver bog vil have en “Abonner nu” knap. Dette gør abonnementet på Audiobooks Android endnu mere enkelt. Du kan også gemme lydbøger i dit SIRI-bibliotek eller Airvideo-bibliotek. Yderligere funktioner omfatter muligheden for at gennemse afspilningslister og film baseret på bedømmelse, genre, eller hvis du er klar til at stemme.

Lydbøgerne til Android er afslutningsvis den ideelle digitale medieledsager til enhver mobil enhed. Du kan også bruge det som en lydbogsafspiller. Det er nemt at bruge og vil ikke lade dig miste dine yndlingstitler. Selvom der er mange lydbøger læsere på markedet, softwaren giver dig mulighed for at gennemse tusindvis af titler, tilføje dem til din samling, og det gør det meget godt.