Pantheon three quarters view, 40 Megapixels.

udgiveren af dette print, Mr. George Barrie, der ligeledes problemer de nuværende arbejde, var helt uforberedt, men ikke nødvendigvis overrasket over, at se, om en chance for besøg, valg, han havde gjort af, hvad der efter hans opfattelse var Longfellow-portræt mest tilbøjelige til at tilfredsstille den kritiske, således godkendt og accepteret i et typisk hus, er berømt for den fastidiousness af sin kunst-valg. Næsten alle, der kender vidunderlig bed møbler vil lade dig vide, at italienske møbler vil forbedre indretningen af en opholdstilladelse. Den polstrede enkelt senge og dobbelt senge er lavet med luksuriøse velour eller læder polstret seng rammer og gavle.

Unægtelig, fittings i dette rum er lige så rige som dem, der findes i boliger af konger, selvom rigdom synes ikke at være den ledende genstand, en decideret barsk og utilitaristiske luft, der præger alle de faciliteter og bekvemmeligheder, som kammeret er fastsat. Et år, mens de rejser på ferie, jeg fandt en brochure på et af de øvrige områder er på vej til vores sommerhus. Det er den mest ambitiøse stykke arkitektur, der findes overalt i murværk af huset, og danner et valg krog, med sine vaser af voksende planter, dens yndefulde Ioniske søjler og pilastre, og dens loft, alle gløder med guld mosaik. Blandt mahogni og palisander indretning af rummet vil blive bemærket for rammerne af de vigtigste døren, af tre, som er åben fra salen; det er for intarsia-arbejder, renæssance-stil, med vaser med blomster indlagt; det dado er ligeledes af træ finish, halvandenmandsseng.dk med sin polske afbrudt af designs i intarsia.

Denne afdeling er færdig i palisander indlagt med satinwood; silken damask, der dækker væggene viser quaintest design, af den gamle persiske stil, med heste eller hippo-griffins af heraldiske tegn sprængfyldt fra de fantastiske blomster som klatre over de væv. Efterhånden som flyet havde sank over brun, tan, og grøn geometrisk-mønstret landbrugsjord på sin endelige tilgang overskrift til 340 grader, kaptajnen havde valgt den Tilgang/Jord, fliser, det automatisk system, rustede til et instrument landing system (ILS) tilgang og klar til at fange glideslope og localizer. Life-size hovedet af Longfellow, indgraveret i overensstemmelse med Marshall, hænger over læsning stol; dette portræt, der er godkendt af digteren i de sidste måde ved hans autograf knyttet til alle visninger af proof-udgaven, var den sidste lighed har lavet i løbet af sin levetid.

Ovenfor, på tværs af de flyvende skyer, månen-gudinde går hurtigt i hendes vogn, der trækkes af lydig nymfer; kronet med sin halvmåne, og skyde hende sidste pil på en af de frække Elsker af natten, den kolde dronning af mørket begynder at aftage fra scenen med nedbør og tumult, og efterlod riget til Aurora alene. En anden soveværelse, den næste til syd, er forskellig fra den sidste, og tiltrækker opmærksomhed med sin umiskendelige luft af maskuline brug og enkeltmandsvirksomhed. En anden lighed, tre-kvart længde, hvis kropsholdning og generelle behandling kan ses i et af ” de designs, der er indsat i teksten, blev skitseret i, og arbejdede i med entusiasme; og dens ejendommelige luft af elastisk bevægelse, dets transport, som af en sundheds-gudinde, og dens jagt-nymfe teint, er forklaret ved, at portrættet er en souvenir fra en glad bjerg tur.

væggene er beklædt med et stort og udvalg bredt udvalg af bøger. Her er en meget storslået og majestætisk udseende seng, der passer til husly drømme om magt eller myndighed; sin baldakin er en tung tabernaklet af de rigeste foderstoffer, og dens udskæringer er næppe tilstrækkeligt, set i sin refleksion i spejlet, som skildres i det store design, der er indsat i teksten. Ud over de beviser af litterære smag til udtryk i denne Undersøgelse, er det tegn på en musikalsk tilbøjelighed, der er vist i det store klaver og andre instrumenter af lyd; sportslige smag opfordres også, og det er ikke usædvanligt at finde en lys, roning-båd, der transporteres kropslige ind i rummet og glemt på gulvet. Disse er generelt simple og mindre udsmykket end seng frame, men du kan tilføje dekorative hovedgærder og footboards at gøre dem elegant.