Konsolidering af gælden føles som en øjeblikkelig frihed.

Når du ikke kan nemt styre din gæld, bundling det hele op virker som en god idé. Den mest almindelige måde at gøre dette er en konsolidering af gælden lån. Dette lån tager alle dine gæld og wraps dem i et lån.

Må ikke forveksle det med konkurs, selv om. Du skal stadig betale pengene tilbage. Du er simpelthen refinansiering de penge, du har lånt.

Før du gør dette, bør du kende begge sider af historien.

På den gode side

Administrer dine penge meget lettere med kun 1 regningen til at betale hver måned. Borte er den angst, som hver regning kommer ind, som en kinesisk vand tortur. I stedet for incomprensible udsagn fra kreditkort, gas-kort, studielån, og billån, kan det synes en velsignelse at få dem ned i en betaling.

Du får lavere månedlige betalinger. Da alt er bundet til én betaling, det beløb, du skal betale månedligt kan være en hel del lavere.

Din rente er ofte sænket også. Dette gælder især på høje kreditkort.

Sandsynligvis den største fordel er, at du ikke vil have til at beskæftige sig med kreditorer længere.

På The bad side

Det er afgørende at indse, at din gæld er stadig din gæld. Det har ikke mindsket, og det er ikke gået væk. Du skal stadig betale det af.

Det kan tage længere tid at betale gælden. Fordi du har en lavere månedlig betaling, er du tilbøjelige til at betale længere for at få lånet ned.

Du vil betale mere i det lange løb. Finansieringsomkostninger og renter tilføje op og de strække ud det beløb, du skylder for en længere periode.

Du vil ofte nødt til at sikre dit lån gennem ejendom.

Det kan lade dig tro, at du er mere sikker, end du rent faktisk er. Du tror måske, at din gæld er under kontrol. Og du tror måske, at du kan holde udgifterne nu. Det er slet ikke nogen god idé.

Saldoen

Når det kommer til at beslutte om konsolidering af gælden, se på alle de fordele og ulemper.

Du bør shoppe rundt for at finde långiver, der vil tilbyde dig den bedste konsolidering lån. Du vipbanks bør undersøge renten, det lånte beløb, og om det er et fast eller et regulerbar rente lån.

Du skal kende den type konsoliderings lån, du kvalificerer dig til, og hvad de underliggende faktorer er. Sørg for at inkludere, om du har en god kreditværdighed, hvis du ejer egenkapital, og om du har en god mængde af indkomst, der kommer i.

Der er også andre former for konsolidering af gælden. En god en er en kredit rådgivning service. Disse organisationer hjælper ved at arbejde mellem dig og kreditoren. De kan bidrage til at forhandle en lavere rente fra nogle långivere, samt lære dig hvordan man mere effektivt styre dine penge.

Uanset hvilken sti du vælger, skal du gøre det, før valget er taget væk fra dig.